Julkaistu: lokakuu, 19, 2022

Tapojärvi järjesti työntekijöilleen elokuun lopussa yhteisen päivätapahtuman, johon kutsuttiin työntekijöiden lisäksi koko perhe. Päivään osallistui yli 500 henkeä, joista nuorimmaiset olivat vasta 2 kuukautta ja vanhimmat yli 80-vuotiaita. Lasten ja muiden perheenjäsenten iloksi perhepäivässä oli muun muassa pomppulinna, voimailukisoja, ilmapallomies sekä paljon muuta hauskaa tekemistä, unohtamatta kaikille perheenjäsenille avointa ajosimulaatiokisaa. Tietysti tarjolla oli myös kaikenlaisia herkkuja: hampurilaisia ja hodareita JJ´s Barbequen katukeittiöstä, ja jälkkäriksi popcornia, hattaraa ja jäätelöä.

Päivän pääohjelma oli ammattitaitokilpailu, jossa Tapojärven työntekijät ottivat mittaa toisistaan eri lajeissa. Jokaisen lajin pääpalkintona oli matka Malagaan, jonka yksi ohjelmanumero on käydä tutustumassa Caterpillarin näytös- ja koulutuskeskukseen. Suorituksia nähtiin viidessä eri lajissa: pyöräkone, kuorma-auto, pick-up, kaivuri ja renkaanvaihto. Yleisö pääsi seuraamaan kilpailua led-näytöiltä, ja kisan selostajana toimi iki-ihana kuuluttaja Jarkko Ylläsjärvi. Tehtävät olivat haastavia, mutta taitavia olivat myös haasteen vastaanottaneet kuljettajatkin.

”Oli ilo huomata, että kisaajat ottivat kilpailun tosissaan. Sen näki ilmeistä ohjaamossa suorituksen aikana”, totesi Tapojärvi Oy:n operatiivinen johtaja Martti Kaikkonen.

Kuorma-autokisan voittajaksi suoriutui nainen, joka on ajanut kiviautoa Elijärven toimipisteessä 3,5 vuotta. Pirita Pakanen on aiemmin ajanut myös rekkaa sekä kaivinkonetta, joten uskoi jo ilmoittautuessaan, ettei ainakaan viimeiseksi jää.

”Kilpailua jännittäessä mietin, että mitä jos voitan? Uskallankohan mennä lavalle kameroiden eteen, kun en ole sellaiseen yhtään tottunut? Mutta sitten kun kuuluttaja sanoi oman nimeni, niin tuntuihan se makealta”, Pakanen kertoi tunnelmistaan.
”En ole koskaan aiemmin ollut ulkomaanmatkalla ja vähän pelkään lentokoneitakin, mutta enköhän minä sen palkinnonkin kestä, kun kerran voittaja olen. Se voittaminenhan tässä kuitenkin on tärkeintä”, Pakanen virnistää.

Katso koostevideo perhepäivän 2022 tunnelmista: