TIETOSUOJASELOSTE

Tapojärvi Oy (Y-tunnus 0910259-9), Hannukainen Mining Oy, Tapojärvi Sverige Ab, Tapojärven Kiinteistöt and Tapojärvi Italia S.r.l.

Tapojärvi.fi -sivustolla annetaan tietoja Tapojärvi Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä (jatkossa ”Tapojärvi”)

ja niiden toiminnasta. Tällä tietosuojalausekkeella annamme tietoja siitä, kuinka rekisterinpitäjänä keräämme ja käytämme henkilötietojasi.

Johdanto

Käsittelemme henkilötietoja laissa säädetyllä tavalla. Noudatamme henkilötietojen suojelusta annettuja säännöksiä, kuten EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR, General Data Protection Regulation 2016/679) sekä Suomen tietosuojalakia (5.12.2018/1050).

Teemme parhaamme, että henkilötietojasi käsitellään laillisella ja läpinäkyvällä tavalla ja että tietosi ovat turvassa, oikeita ja ajantasaisia.

Mitä tietoja keräämme tällä sivustolla ja mihin niitä käytetään?

Sivustolla pyydetyt tiedot

Voimme kerätä tietoja sivustollamme olevilla yhteydenottolomakkeilla. Keräämme tietoja, jotta voimme vastata tiedusteluusi. 

Evästeet

Käytämme evästeitä helpottamaan sivustomme käyttöä. Evästeet keräävät tietoja anonyymisti emmekä käytä tätä tietoa sivustomme vierailijoiden tunnistamiseen edes silloin, kun tämä olisi teknisesti mahdollista. Voit selaimesi asetuksissa kieltäytyä hyväksymästä evästeitä ja poistaa olemassa olevat evästeet. Jos haluat menetellä näin, tutustu tarvittaessa tarkemmin selaimesi käyttöohjeeseen selvittääksesi, miten evästeiden käyttöä on mahdollista rajoittaa selaimen valinnoissa. 

Google Analytics

Hyödynnämme Google Analytics -palvelua kerätäksemme tilastotietoa sivustomme vierailijoista ja heidän käyttämistään laitteista ymmärtääksemme käyttäjien tarpeita ja parantaaksemme käyttökokemusta. Voit estää tietojesi käytön tähän tarkoitukseen asentamalla selaimeen lisäosan osoitteesta:  

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Rekrytointi

Jos olet hakenut työpaikkaa Tapojärveltä, käytämme meille antamiasi henkilötietoja siinä nimenomaisessa rekrytointiprosessissa, jossa tietojen käyttäminen on välttämätöntä. Emme käytä tietojasi muuhun tarkoitukseen ilman suostumustasi. 

Jaammeko tai siirrämmekö tietoa muille tahoille?

Jaamme tai siirrämme henkilötietojasi vain, mikäli lainsäädäntö meidät tähän velvoittaa,

Jaamme kuitenkin henkilötietoja tietohallintaamme hoitavilla palveluntarjoajille, jotka ovat velvollisia noudattamaan toiminnassaan teknisisä ja hallinnollisia toimia tietojen suojaamiseksi. Palveluntarjoajamme eivät ole oikeutettu käyttämään tietojasi muihin tarkoituksiin.

Käsittelemme henkilötietoja pääosin EU/EAA -alueella. Jos poikkeuksellisesti joudumme siirtämään henkilötietoja tämän alueen ulkopuolelle, varmistamme henkilötietojen säilymisen turvassa ja suojattuna.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kuin kulloinkin on tarpeen huomioiden tietojen luonteen ja käyttötarkoituksen. Kun emme enää tarvitse henkilötietoja, poistamme tai tehokkaasti estämme niiden käytön niin pian kuin mahdollista.

Oikeutesi ja niiden käyttäminen

Noudatamme tietosuoja-asetusta (GDPR) ja siinä säädettyjä oikeuksiasi omiin henkilötietoihisi.

Mikäli haluat käyttää näitä oikeuksia, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä: tietohallinto@tapojarvi.fi

Oikeus saada pääsy henkilötietoihin: Sinulla on oikeus saada pääsy henkilötietoihisi.

Oikeus henkilötietojen oikaisemiseen: Sinulla on oikeus vaatia, että oikaisemme viipymättä epätarkan tai virheellisen henkilötiedon.

Oikeus vastustaa käsittelyä: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Voimme hylätä pyyntösi, jos käsittelyn jatkamiseen on huomattavan tärkeä syy.

Sähköisten markkinointiviestien estäminen: Lähettämissämme markkinointia koskevissa sähköpostiviesteissä on ohjeet, kuin voit lopettaa markkinointiviestien vastaanottamisen. Voit tehdä tämän myös ottamalla meihin yhteyttä.

Oikeus tietojen poistamiseen: Poistamme tietosi pyynnöstäsi, jos emme enää oikeutetusti tarvitsee niitä siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: Joissakin erikseen säädetyissä voimme pyynnöstäsi joutua rajoittamaan henkilötietojesi käyttöä.

Oikeus peruuttaa suostumuksesi: Jos olet antanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen: Tietyissä tapauksissa  voimme toimittaa henkilötietosi koneellisesti luettavassa muodossa. 

Valituksen tekeminen: Jos emme toimi pyyntösi mukaisesti, kerromme syyn siihen. Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme tai siihen, miten käsittelemme henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos et ole edelleenkään tyytyväinen käsittelyyn, voit ottaa yhteyden tietosuojavaltuutetun toimistoon.

Linkit muille sivustoille

Sivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Tapojärvi ei vastaa näiden sivustojen tietosuojasta.

Yhteydenotto

Kaikissa henkilötietojesi käsittelyä ja siihen liittyviä oikeuksiasi koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä meihin:

sähköpostitse tietohallinto@tapojarvi.fi

postitse Tapojärvi Oy, Tullipuistonkatu 2, Toimistohuoneisto1, 95400 Tornio, Finland

Päivitykset

Varaamme oikeuden tämän tietosuojalausekkeen päivittämiseen ja täydentämiseen. Mikäli lainsäädäntö ei tähän nimenomaisesti velvoita, emme välttämättä ilmoita muutoksista erikseen yksittäisille rekisteröidyille.