Teemme työtä, jolla on merkitys

Tapojärveläisiä on jo yli 800 kolmessa eri maassa, 13 toimipisteessä ja kaikilla on yhteinen tavoite: Palvelemme tehtaita ja kaivoksia samalla, kun vähennämme ilmaston kuormitusta ja säästämme luonnon neitseellisiä materiaaleja.

Tapojärvi on alansa ammattilaisten työpaikka, jossa työtä tehdään yhtenä joukkueena. Työssä arvostetaan tekemisen meininkiä, motivoitunutta asennetta sekä halua oppia ja kehittyä. Työntekijöiden osaamiseen luotetaan, ja Tapojärvellä ollaan sitoutuneita jatkuvaan kehitystyöhön.

Tapojärven rekrytointitarpeet ovat monipuolisia ja muuttuvat nopeasti. Mikäli et tältä sivulta löytänyt osaamistasi tai kiinnostustasi vastaavaa työpaikkaa, voit jättää myös avoimen hakemuksen joko sähköisesti tai soittamalla henkilöstöhallintoomme.

”Tapojärven henkeen kuuluu, että asiat tehdään koko ajan vähän paremmin, toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja asiakkaita kuunnellaan. Iso tekijä menestyksen taustalla ja kasvun mahdollistajana on se, että olemme halunneet löytää uusia ratkaisuja ja kulkea kehityksen etujoukoissa”, kiteyttää Tapojärven hallintojohtaja Janne Alatalo

Lisätietoja:
Liisa Tuorila
Henkilöstönkehittäjä
p. +358 40 7219 180

Pia Ruokamo
Henkilöstökoordinaattori
p.+358 50 4850 410

Pertti Vartio
Resurssipäällikkö – kaivostoiminnot
p. +358 40 4865 760