Meille on tärkeä tehdä työtä yhtenä joukkueena toisiimme luottaen ja jokaisen osaamista arvostaen

Tapojärveläisiä osaajia on jo lähes 800, ja kaikilla on yhteinen tavoite: Haluamme palvella tehtaita ja kaivoksia samalla, kun vähennämme ilmaston kuormitusta ja säästämme luonnon neitseellisiä materiaaleja. Suomalainen kaivostoiminta on ympäristöteko, kestävästi toteutettua louhintaa. Olemme alamme ammattilaisten työpaikka, jossa työtä tehdään yhtenä joukkueena. Luotamme jokaisen työntekijämme osaamiseen, ja olemme sitoutuneita jatkuvaan kehitystyöhön. Rohkaisemme henkilöstöämme oppimaan uutta, koulutamme ja panostamme osaamisen kehittämiseen.

”Tapojärven henkeen kuuluu, että asiat tehdään koko ajan vähän paremmin, toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja asiakkaita kuunnellaan. Iso tekijä menestyksen taustalla ja kasvun mahdollistajana on se, että olemme halunneet löytää uusia ratkaisuja ja kulkea kehityksen etujoukoissa”, kiteyttää Tapojärven hallintojohtaja Janne Alatalo. ELO:n artikkeli.

Kasva ja kehity kanssamme

Tarjoamme laajan kirjon erilaisia työtehtäviä kaivos- ja tehdaspalveluiden sekä kiertotalouden parissa. Työllistämme erityisesti koneenkuljettajia, louhinta- ja prosessialan ammattilaisia, kaivosvarustelijoita sekä raskaan kaluston huoltoon erikoistuneita osaajia. Toimihenkilötehtäviin rekrytoitavien toimenkuvat vaihtelevat työnjohdon tehtävistä erilaisiin asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtäviin.

Lappilaisesta yrityksestä kansainväliseksi monitoimijaksi

Toimimme kolmessa eri maassa, yhteensä 13 toimipisteessä. Urakoimme tällä hetkellä Kemi-Tornion alueella Outokummun terästehtaalla ja Kemin Elijärven kaivoksella, SSAB Raahen terästehtaalla sekä Sotkamo Silverin hopeakaivoksella Sotkamossa. Lisäksi töitä on tarjolla Jällivaarassa Ruotsissa ja Ternissä Italiassa. Vuoden 2022 alussa aloitimme kaivospalvelujen tuottamisen Yaran Siilinjärven kaivoksella.
Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä, motivoitunutta asennetta sekä halua oppia.

Tule vahvistamaan joukkojamme!

Olemme aina kiinnostuneita eri alojen ammattilaisista, sillä rekrytointitarpeemme ovat monipuolisia ja muuttuvat nopeasti.

Mikäli et tältä sivulta löytänyt osaamistasi tai kiinnostustasi vastaavaa työpaikkaa, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen joko sähköisesti tai soittamalla henkilöstöhallintoomme.

Lisätietoja:
Liisa Tuorila
Henkilöstönkehittäjä
p. +358 40 7219 180

Pia Ruokamo
Henkilöstökoordinaattori
p.+358 50 4850 410

Pertti Vartio
Resurssipäällikkö – kaivostoiminnot
p. +358 40 4865 760